Byli jsme součástí Majálesu a byla to jízda

Spojili jsme síly a 23.4. jsme odstartovali jedinečnou osvětovou kampaň na Pražském Majálese.

Mladí lidé, energie, zábava, volnost a rakovina..... že to nejde dohromady? Pro některé je to sci-fi a pro některé bohužel živá realita. Rakovina si nevybírá a bohužel postihuje i mladé lidi. Nebojíme se o této problematice mluvit nahlas a chceme být blíž i těm, kterých se i takto závažné onemocnění může týkat a nebo mají vedle sebe někoho, kdo tohle poznání zažil či právě zažívá. Chceme šířit empatii a společně dát najevo, že nám „To“ není jedno.

Kampaň jsme společně s vámi odstartovali na prvním letošním Majálesu 23.4.2022 v Praze, kde jsme kromě osvětového stánku s cylindry a povídání si s vámi, měli vlastní Fuck Cancer stage. Na to, co se tu dělo, nezapomeneme. Radost, smích, zábava, odreagování se a empatie, to vše se neslo celým prosluněným dnem. Děkujeme všem našim partnerům a umělcům, ambasadorům a všem Soldiers, kteří byli součástí této společné akce a dodali tak sílu a energii všem našim Heroes, ať už těm, kteří tu byli společně s námi i těm, kteří se z povzdálí na nás dívali. Společně jsme v tento den odtajnili dlouhé měsíce a roky připravovaný projekt a kampaň FUCK CANCER, s čímž nám na hlavní stagi pomohl náš ambasador Martin "Mikýř" Mikyska a u mluveného slova to nekončilo :). Na Fuck Cancer stagi se vystřídala řada skvělých umělců: Brixtn, Elly & Karol Komenda, Tome Prince, DJ Friky & Martin Svátek, Sofian Medjmedj, Eddie Stoilow, Skyline a Tomáš Konůpka alias DJ Fuck Cancer.

3 krásné dny, 3 krásná města, Majáles Praha, Majáles Hradec Králové, Majáles Brno, ohromující návštěvnost blížící se 100 tisícům a všichni volají: "Fuck Cancer". To vše se nese v duchu Empatie vs. Apatie. Bylo krásné přijímat a šířit vaši energii, z které nejen naši Heroes, které jste u našich stánků mohli potkat, ale i všichni ostatní budeme dlouho čerpat. A věříme, že u prvního společného ročníku určitě nezůstane.

Velké díky patří všem lidem dobrého srdce, kteří se do příprav a provozu zapojili, v náhodném pořadí speciálně: Michalu Šamánkovi, hlavnímu organizátorovi Majálesu za jeho otevřenost a nadhled, Štěpkovi Krpatovi za nespočet zodpovězených a vyřešených produkčních dotazů a přání, Janě Heřmánkové z T Servisu za půjčení kompletní stage a personálu, partě Shameless, bez kterých by se nikdy nic nepostavilo (a ani nezbouralo), Pýtovi + Jedimu + Stefovi za nekompromisní profi technický, artists a stage management, Terezce Sommerové a jejímu celému štábu za natáčení rozhovorů, Anetce Kratochvílové za precizní moderování celé akce, Beefeateru, za ginový support, všem Heroes, kteří hodiny a hodiny s úsměvem na tváři skládali cylindry, všem Soldiers, kteří nás přišli podpořit, celé crew, která se starala o bezproblémový provoz (i v backstagi - bar, gril) ... a jedna velké poklona i celé Fuck Cancer partě, která se na přípravách podílela :)