Co jiného říct než FUCK CANCER

S velkou lítostí se loučíme s Evou Naihaiplovou

Někdy slova nestačí a někdy stačí jen ty dvě slůvka ,,FUCK CANCER,,.

Kéž by  bylo v naší moci, aby se takové věci neděli, neodcházeli mladí lidé, i přes to úsilí, které do uzdravení dali. S velkou lítostí se loučíme s Evičkou Naihaiplovou, mladou ženou, která byla andělem tady na zemi a již pár dní kouká na nás dolů. S nemocí se vypořádávala po svém a dodávala sílu mnoha dalším onkoligickým pacientům, s kterými byla v těsném kontaktu. Inspirovala, motivovala, byla oporou a byla součástí několika osvětových projektů v oblasti onkologických onemocnění a v neposlední řadě se zapojila i do naší kampaně Fuck Cancer.

Věřila do poslední chvíle ve své uzdravení a tady malá ukázka toho, jak to cítila.

Evi, jsi v našich srdcích!

-------------------------------------

,„ Hlava říká: Fuck cancer. Zemřeš. Je to smrtelná nemoc. Moc času ti nezbývá. Bude ti blbě. Hodně blbě. Nezvládneš to. Život skončil. Jsi odepsaná.

V roli oběti plné strachu jsem zůstat mohla. Nemoci podlehnout. Odevzdat se smrti.

Přišlo štěstí v neštěstí. Mám na výběr.

Dát pozornost hlavě - FUCK CANCER nebo…..

dát pozornost svému srdci, své intuici a…..PODĚKOVAT

Za to, že rakovina přišla říct: A dost, EVO, podívej se, jak žiješ. Jsi sama sebou? Nauč se konečně říkat NE bez pocitu viny. Odpusť sama sobě. Máš poslední možnost to ještě změnit. Žij, Evo. Prostě žij. Bez stresu, strachu, co bylo, co bude. Žij teď a tady. Pusť už konečně tu kontrolu a přijmi důvěru. Důvěru v život. V sebe sama.

Snažím se učím se věřím a

DĚKUJI, že jsi přišla, milá rakovino. “

Eva