Empatie v přímém přenosu - SK Slavia Praha podporuje FUCK CANCER

Je nám velkou ctí vám oznámit, že jsme navázali spolupráci s SK SLAVIA PRAHA

Neděle 6. listopadu byl ten den, kdy jsme byli společně svědky něčeho velkého. Nejenže SK Slavia Praha oslavila krásné 130. výročí a my mohli být u toho, ale zároveň se rozhodli právě v tento den odstartovat spolupráci s námi a my si tohoto kroku opravdu moc vážíme. Tak jako spoluhráči jdou společně do boje za vítězstvím a drží za jeden provaz, tak přesně stejně to mají i naši Heroes. A my si přejeme, aby na té své cestě měli kolem sebe lidi, kteří jim pomohou se zase zvednout na nohy a když je potřeba, tak jim podat pomocnou ruku. A právě proto jsme tu a společně toho dokážeme ještě víc.

Byli jsme svědky ohromné síly empatie během utkání SK Slavia Praha a FC Baník Ostrava. Oba týmy nastoupily na hřiště jako soupeři s jasným cílem, vyhrát! Ale to nebyla jejich jediná motivace. Nastoupili před samotným soubojem společně v levandulových cylindrech, aby tak společně podpořili dobrou věc a ukázali tak i svým fanouškům, že jim není jedno, co se děje lidem kolem nás a tím také upozornili na to, o co se snaží projekt FUCK CANCER.

Pro tuto událost si nejen hráči, ale i samotný šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, nasadili na své hlavy symbol projektu FUCK CANCER - levandulový cylindr, který pro nás vyrobil náš partner - firma Tonak, jenž se také stali naším podporovatelem a my tak společně můžeme světu ukázat, že je třeba chodit po světě s hlavou vztyčenou a nebát se otevřít i svá srdce.

Celý večer byl pro nás velkým zážitkem a jsme moc rádi, že jsme dostali možnost během poločasu promluvit ke všem fanouškům a předat jim tak naživo naše poselství. A zároveň vzít na zápas i naše Heroes, kteří se tak mohli po čase odreagovat, přijít na jiné myšlenky a užít si tak společně takto silný zážitek.

Těšíme se na naši společnou cestu a vy u toho buďte s námi.

foto: Lea Jenčová