Heroes šli do boje!

Naši Heroes umí bojovat  jako o život a my to viděli na vlastní oči.

Nový rok..... nové zážitky.

My jste to vzali hopem hned z kraje roku a  3. ledna jsme se společně sešli s našimi Heroes a byla to opravdu jízda.

Osobní kontakt s těmi, kterých se problematika onkologických onemocnění týká, je pro nás velmi důležitá. Nejen, že se společně rádi vidíme, ale zároveň si předáváme spoustu důležitých informací, které jsou potřebné pro to, abychom mohli jít kupředu a efektivně a cíleně pomáhat tam, kde je potřeba a má to smysl. Naše společná setkání mají však další velké poslání ..... odreagovat se od těch těžkých dní, které naši Heroes prožívali či prožívají a užít si zase trochu zábavy a dostat se zároveň do blízkosti těch, kteří jim mohou dobře porozumět.

A jaký byl náš společný den?
Jelikož máme mlsné jazýčky a rádi si hýčkáme naše Heroes, odpoledne jsme začali ve skvělé restauraci Pru58, která nás přenesla do daleké Asie. Tam čekalo překvapení, kterým nebyl nikdo jiný, než úžasná Soldier a talentovaná umělkyně Sharlota! Dvě hodiny utekly jako voda a my se následně přesunuli do nedaleké Laser Game Mercuria, kde jsme si společně zablbi a skvěle se odreagovali. Hráli jsme všichni proti všem i na týmy. Zcela nás to všechny pohlitilo, ale bylo to boží! Není důležité, kdo vyhrál, ale že se všichni ve Fuck Cancer máme, a že jsme si ten den mohli takhle společně užít.

Jsme moc rádi za takováto setkání s vámi a pokud se i vy chcete zúčastnit našich společných setkání, tak sledujte naši uzavřenou skupinu, kde se o všech chystaných novinkách dozvíte - Fuck Cancer Cartel