Jak se ze lva stalo lvíče aneb Fuck Cancer a univerzitní hokejový tým UK byl u toho

Jak se ze lva stalo lvíče aneb Fuck Cancer a univerzitní hokejový tým Univerzity Karlovy podpořil Anet.

Tohle je Anet a je fotografkou univezitního hokejového týmu Univerzity Karlovy. Anet není jen jejich fotografkou, ale je hlavně součástí jejich týmu, který ji v tom, co se jí děje, nenechá samotnou!!!  Před koncem základní části svému týmu oznámila, že s s nimi již sezónu nedotáhne. Sama se totiž pustila do těžkého utkání s Triple negativním karcinomem prsu. Je zároveň nositelkou genu BRCA1 a její cesta za zdravím se právě nastartovala.

Má kolem sebe skvělý tým lidí a právě hráči univerzitního týmu Univerzity Karlovy v čele s Míšou Vošahlíkovou ji podpořili. Anet chtěla světu dát vědět, že tuhle hru rozhodně hodlá vyhrát a nevzdá se. Vzniklo proto video za podpory celého týmu, aby se zase světu dalo vědět, jak moc je zdraví důležité a my byli u toho.

Nemoc si nevybírá. Prevence je důležitá. Neodkládej vyšetření při podezření na zítra!

Celý příběh naší Hero Anet si můžete přečíst tady - klik

P.S. video, které jsme nahráli na Youtube kanál, nelze hned přehrát. Bohužel nám omezili možnosti sdílení a vyhodnotil video jako nevhodné pro osoby mladší 18ti let. My s tím rozhodně nesouhlasíme a řešíme situaci. Vy, co jste starší 18 let si můžete shlédnout video přímo na Youtube kanálu a vy ostatní se můžete mrknout přímo na IG, kde jej můžete shlédnout všichni.