Levandulovej cylindr jako symbol kampaně

FUCK CANCER projekt, který přichází s radikální osvětou, jejíž součástí můžete být i vy.

Rakovina je brutální zásah do života a proto dejte spolu s námi zásah rakovině.

Ptáte se jak?  Tahle maličkost, co vidíte, dokáže bořit dogmata a šířit sílu empatie. Nos ho, buď osobnost bojující spolu s námi, pomáhej šířit myšlenku FUCK CANCER. Tenhle cylindr má superschopnost empatie. Nos ho a probuď tu sílu i v sobě.

Levandulovej cylindr je symbol projektu FUCK CANCER. Je to známka odvahy a symbol neústupnosti.


FUCK CANCER je tažení do těžký bitvy, která čeká každýho, kdo někdy narazí na raka. A standarta tohohle tažení je levandulovej cylindr, tahle hrdě vztyčená vlajka, se kterou do toho jdeš za každýho, kterýmu kdy rakovina hodila klacek pod nohy.

Jo, nebudeš v něm vypadat úplně všude úplně ultratrendy. Ve škole s ním nedoženeš novej trend na TikToku. Nebo jo? Zkusíš to?!
V tramvaji s ním neokouzlíš každýho revizora. Ale možná se za tebou někdo otočí a bude chtít vědět, co to má jako bejt? V práci ti za něj šéf zrovna nezulíbá vobě ruce za vítězství v soutěži o nejkorporátnější dress-code. Ale taky se možná zeptá, co to sakra je?

A to je tvoje chvíle, ty jim vysvětlíš, proč ho máš na hlavě, okamžitě budeš hvězda – to ti garantuju! Ten levandulovej cylindr je symbol toho, že se nebojíš; a lidi, co teď trpěj s rakovinou, potřebujou právě takovýho nebojsu, jako seš s cylindrem na hlavě ty.

FUCK CANCER dává dohromady parťáky, kteří jsou tu pro toho, kdo pomoc zrovna potřebuje.  Pro podporu kampaně FUCK CANCER. Ukaž jim, že to seš ty. A přitáhni k tomu další lidi tak, že na tenhle boj upozorníš – naprosto kurva nepřehlédnutelným levandulovým cylindrem na tý tvý přenádherný šešulce.

Jestli do toho jdeš s náma, tak se ti hluboce klaníme. A teď si naraž cylindr a pojď s náma.

S tímhle cylindrem seš v sakra správný partě.

Nasaď ho kdekoliv a kdykoliv a pomáhej nám šířit myšlenku.

Děkujeme