LevanduLOVEj foto den

Před pár dny jsme se sešli s našimi Heroes, nafotili boží fotky za pomoci Soldiers a vzniklo něco krásnýho.

Bylo to božský focení. Už při plánování jsme měli úsměv na tváři a realizace byla ještě lepší. To je prostě tak, když společně tvoříme naživo něco krásnýho. Ona si spousta lidí teda myslí, že setkávání onko-lidí musí být hrozná depka, že se asi navzájem litujem a vyprávíme hrůzostrašný příběhy lidem kolem sebe. Opak je však pravdou. Teda ne, že bychom občas někoho v okolí nevyšokovali, to se občas podaří, protože ty příběhy našich Heroes jsou častokrát hodně silný, ale věříme, že to působí jako skvělá prevence....... U společných akcí se však hlavně bavíme a žijeme přítomností a tím, že se spojujeme s našimi Soldiers, kteří nám pomáhají zlepšit náladu a zažívat krásný věci.  A toho si nesmírně vážíme.

Pojďme společně nahlédnout do backtage našeho  levandulovýho focení

Sešlo se 5 našich Heroes, kteří se perfektně chopili rolí modelů a modelek a za pomoci skvělých Soldier-týmu vznikaly fotky, které vám brzy odtajníme i s celým příběhem, který za tím stojí. Teď už se jen nechte navnadit.

Velké poděkování patří našim Hereos - Madlen, Ivet, Robinovi, Baru a Petrovi

a další velké díky patří taky našim Soldieres, kteří nám pomohli tohle vše zrealizovat - Secondhand 1981, Mia Mirrelli, The Glitters, Líčírna Organics, Yes krabičky, Janče , Henrimu a Sharlotě. No a za tyhle skvělý backstage fotky patří díky Barče.

Velké poděkování patří našim Hereos - Madlen, Ivet, Robinovi, Baru a Petrovi

a další velké díky patří taky našim Soldieres, kteří nám pomohli tohle vše zrealizovat - Secondhand 1981, Mia Mirrelli, The Glitters, Líčírna Organics, Yes krabičky, Janě , Henrimu. a Sharlotě.

A tyhle boží backstagovky nám nafotila Barča