Společně na Ještěd

4.2. byl Světový den boje proti rakovině. My však nešli bojovat, ale bavit se

Dát světu vědět, že tu jsme, že tu onkologická onemocnění prostě a jednoduše jsou a není nám to jedno, ale zároveň jsme tu pro sebe a chceme žít naplno.

Vyjeli jsme si s našimi Heroes do Liberce, vzali s sebou snowboardy a lyže a parádně jsme si zajezdili  na Ještědu. Čerstvý vzduch, troška toho pohybu a úsměv na tváři, to je přesně to, co potřebujeme. Po chvíli nám však vyhládlo a tak jsme se přesunuli do nedaleké restaurace, kde jsme si dali společný oběd a zahráli skvělou karetní hru Chemoška na raka, kterou jsme měli možnost si jako jedni z prvních zahrát. Autorem této nevšední hry je jeden z našich Heroes - Petr Laštovka , kterému bylo řečeno, že chemoterapie je hlavně nuda a tak na tu nudu vymyslel hru. A my můžeme potvrdit, že tahle hra rozhodně nuda není a je prostě skvělá.

Další zastávkou naší společné cesty bylo centrum Liberce a prostory Mercuria laser game, kde jsme si zahráli pár her laser gamů, stolního hokeje a taky světelnýho bludiště.

My jsme si ten den společně náramně užili a ukázali tý zákeřný mrše, že se jí nebojíme a ten život si umíme užít, i když jsme s ní měli co do činění.