FK VIKTORIA ŽIŽKOV - Přihráli život

Přihráli život.....

PŘIHRAJ ŽIVOT!

Projekt, ve kterém jsme spojili síly s FK VIKTORIA ŽIŽKOV a Českým národním registrem dárců dřeně.

Tým Viktorky nehraje jen na hřišti, ale rozehrál velkou hru i mimo něj. Rozhodli se přihrát život těm, kteří na tuhle přihrávku netrpělivě čekají... vstoupili tak do registru dárců kostní dřeně a dali tak jasně najevo, že jim nejsou lhostejné životy ostatních.

Teď je i na vás, jestli i vy, kteří mají tu možnost vstoupit do registru, tuto možnost využijete a zvednete tak šanci na život těm, kteří se bez pomoci ostatních neobejdou. Stačí jednoduchý krok, který má ale o to větší dopad. ..... Registrujte se proto i vy do jednoho z registů dárců kostní dřeně. Více informací najdete na stránkách https://www.kostnidren.cz a https://www.darujzivot.cz , kde se můžeš registrovat a základní informace o tom, co vše vstup do registru obnáší, najde i v tomto článku - Dejme jim společně šanci na život.

Tak nahoď Cylindr, projev Empatii a PŘIHRAJ ŽIVOT!

Děkujeme FK VIKTORIA ŽIŽKOV za to, že společně s hráči vsoupili do registru dárců kostní dřeně a šíří dál osvětu. Zároveň děkujeme za spolupráci Českému národnímu registru dárců dřeně a Ústřední vojenské nemocnici, kde se tyto velké věci mohly dít. A v neposlední řadě děkujeme Honzovi Křížovi a spol. JAMAX Productions za tvorbu tohoto spotu a za odhodlání jít do toho s námi!