Přihraj život!

Přihrávají si mezi sebou na hřišti, ale jsou zároveň ochotni přihrát život těm, co to potřebují.

Když se empatie šíří vzduchem ........ spojil nás seriál. Ano, takto to možná zní zvláštně, ale je to tak :)

Vedení FK VIKTORIA ŽIŽKOV zaujal seriál České televize Smysl pro tumor, který vyvolal vlnu emocí široké veřejnosti a neminulo to ani Žižkov. Vznikl tak nápad a my se spojili, abychom tu empatii šířili dál a dokázali společnými silami pomáhat.

Velká část týmu FK VIKTORIA ŽIŽKOV minulý pátek vstoupila do Národního registru dárců kostní dřeně  a dává tímto šanci na život těm, kteří neměli to štěstí a k uzdravení potřebují krvetvorné buňky právě od dárců. Mladí, zdraví a plní empatie neváhali a šli do toho. My jsme vše zdokumentovali a brzy se budete moci těšit na záběry z celé této akce.

Vznikl proto nový projekt „Přihraj život“ a propojení mezi Fuck Cancer a FK VIKTORIA ŽIŽKOV, který odstartoval oficiálně na nedělním zápase : FK VIKTORIA ŽIŽKOV x SK Hanácká Slavia Kroměříž. Před zahájením utkání jsme se představili, hráči se předvedli v našich cylindrech a fungl nových tričkách a nezbývalo než už jen fandit.

Děkujeme za tuto možnost, skvělé zážitky a to ohromné množství empatie. Těšíme se na další společné akce s Viktorkou. Sláva vítězům a čest poraženým.

Tak se taky zapojte a přihrajte život.

Pro více informací o možnosti dárcovství kostní dřeně se můžete dozvědět TADY