NobodyListen

DJ a producent

„Empatie pro mne znamená určitý druh pochopení. Já osobně jsem velmi empatickej člověk i v rámci toho, co tvořím a jakému umění se věnuji a snažím se opravdu nemyslet jenom na sebe.“

1) Čím tě oslovil projekt FUCK CANCER a proč do něj dáváš svoji energii?

Projekt FUCK CANCER mne primárně oslovil proto, že to dělá parta mých dobrých kamarádů, kterým věřím a protože vím, že projekty, které dělají, tak dělají s obrovským srdcem a zapálením. To je primární důvod, proč jsem tady. Prostě vím, že tahle partička ví, jak se ty věci mají dělat. A druhá, pro mne velmi zásadní věc, je způsob té komunikace, která je velmi moderní, je trošku přidrzlej, trocha rebelie je v tom cítit. Proti tomu problému se dá bojovat společnýma silama, dá se různě pomáhat a né to brát nějakým způsobem negativně. 

2) Co pro tebe výraz FUCK CANCER znamená či vyjadřuje?

Výraz FUCK CANCER pro mne znamená primárně nějaký způsob rebelie a to je to, co mne na tom baví. Protože do toho boje jdeš naplno, prostě FUCK CANCER, nesmíš se toho bát a v tomhle vidím ten obrovskej rozdíl v tomhle projektu. Je to určený pro mladý lidi a pro ně to tam vnáší určitej nadhled, nějakou naději, nějakej jinej přístup, jak s tím problémem bojovat a líbí se mi, že to zasahuje i všechny lidi kolem, který to podporujou, protože mi přijde, že je to ta správná cesta. 

3) Umíš si představit za koho tady jako “SOLDIER” bojuješ?

Jako Soldier tady primárně bojuju za lidi, kterých se ten problém týká a vím, že můžu pomoci tím, že jsou součástí tohoto projektu, že využívám nějakou svou mediální sílu a svůj  zásah k tomu, aby se do toho zapojili další lidi a přispěli nejen finančně, ale i svou energií. A přesně za ty lidi já tady bojuju a dávám jim svou energii, kterou můžu předat dál. 

4) Co bys řekl někomu, kdo řekne, že mu spojení “FUCK CANCER” přijde vulgární?

Žijeme v záplavě nekonečných informací a obsahů a zbytečnejch zpráv a pokud chce nějaký projekt uspět a něco dokázat a hlavně být zapamatovatelnej, musí se odlišovat, musí bejt jinej. A tohle přesně splňuje FUCK CANCER, protože jakmile to jednou uslyšíš, tak si to budeš pamatovat navždy.

 

 

 

Soldiers & Heroes