Lukáš Veitl

model

„Empatie pro mne znamená určitý druh sounáležitosti. Tudíž pomoc blízkým či jiným osobám, kteří trpí nějakou nemocí, v našem případě rakovinou.“

1) Čím tě oslovil projekt FUCK CANCER a proč do něj dáváš svoji energii?

Do tohoto projektu jsem zapojil proto, protože je to něco, co je mezi lidmi vůbec neprobírané téma. A všechny věci, které jsou mezi lidmi neprobírané, jsou buď věci, které jsou moc závažné a nebo nějakým způsobem ovlivňují velkou sortu lidí. Dle mého názoru je tohle věc, o které by se mělo mluvit. 

2) Co pro tebe výraz FUCK CANCER znamená či vyjadřuje?

Výraz FUCK CANCER pro mne znamená boj. Boj s něčím, co je pro někoho těžké a závažné a myslím si, že každý by se o tom měl dozvědět.

3) Umíš si představit za koho tady jako “SOLDIER” bojuješ?

Jako Soldier bojuju především za lidi, kteří se o tom bojí mluvit. Je to nemoc, o které se lidi spíš stydí mluvit, než aby se o tom otevřeně bavili. Dle mého názoru je tohle věc, o které by se lidi měli zmínit, sdílet ji a to publikum, které se o to stará by mělo být obrovské, jelikož tito lidé potřebují obrovskou podporu a nejen ode mne, nejen od vás, ale ode všech

4) Co bys řekl někomu, kdo řekne, že mu spojení “FUCK CANCER” přijde vulgární?

Jednoduše bych se zamyslel ,,proč vulgární? ,, My vůbec nemáme představu, jaký je to boj s něčím takovým jako je například rakovina. Takže výraz ,,Fuck,, - boj, by měl každý znát, každý by to měl sdílet mezi své přátele. Každý by ho měl vnímat, jelikož tohle si jako zdraví lidé v žádném případě neumíme představit, tudíž tento boj bychom s nimi měli sdílet a podporovat je.

Soldiers & Heroes